E med kompis

Tjena är med bästa Evelina Wickström och vi har sjukt kul:) har precis ätit hemmagjord glass med ballerina kladdekaka mums:D( Evelina som är kocken) hehe ska nu ut och hoppa stuttsimatta (vet ej hur det stavas)
Bild nedan på Evelinas lilla föl.
Kram<3


Gårdagens köp:)

Tänkte berätta vad jag köpte igår på mässan. Först mitt favoköp är nog ett svart träns från Titti. Det har en glansig nosgrimma och ett jättesnyggt pannband med stora stenar. Love it<3
Jag köpte också ett HV polo schabrak, mörkblått i dressyr och en HV polo väska i svart o vit:) köpte ett par vita tävlingshandskar som jag tänkte ha när jag tävlar Simba.
Det var det jag köpte detta året, inte så mycket men jag får spara rejält till Falsterbo i sommar:D

Idag har gjorde inte jag så mycket förutom att rida då men nu äter jag chips och tittar på Holby City.
Godnatt<3


Hemåt från GHS!

Hejsan :)
Är på väg hem nu från Göteborg Horse Show. Det har varit en jätte rolig dag, har handlat mycket roliga och användbara saker. Tänkte skriva lite mer detaljerat vad jag köpte och lägga upp nån bild imorgon:D

Jag tittade på bloggkampen och Linn o Malin vann, det tyckte jag va superkul för jag typ hejade på dem:) hehe. Tittade på när Ninja la silla, Rolf-Göran Bengtssons häst avtackades. Det menas att den ska gå i pension och då tackar man hästen för åren och ger massor av applåder:P Vi såg på show mountin games och på världscups finalen. Synd att roffe inte vann men men.

Imorgon ska jag inte göra så mycket hade jag tänkt, kanske ska jag och pappa till Helsingborg och kolla moppe och så vill jag till en kompis och sova över hos henne. Men jag får se hur det blir. Ska nu försöka att sova i bilen för jag är jätte trött så godnatt:D
Kram<3


Godnight:)

Hej idag har jag varit på gymnasie mässan i Helsingborg och så har jag övningskört moppe idag. Det var sista gången så snart ska jag göra det "stora" provet:)
Har handlat lite mat och sånt till imorgon för jag ska till Göteborg Horse Show med mamma, min kompis Frida och Fridas mamma. Kommer bli sk*t kul:D
Måste sova nu så jag kommer upp tidigt imorgon, Godnatt<3

Ps: bilder från KG-träningen i tisdags med Virran.


keep going on

Hejsan jag tänkte börja blogg igen för det är så många gånger man vill skriva om något intressant och så.

Som alla har märkt så har jag ju inte bloggat på ett tag. Mest beror det på att jag inte så många läsare eller som kommenterar, många säger säkert när dem börjar blogga att dem inte bryt sig om hur många som läser deras blogg. Men för mig är ni viktiga, det är tack vare er jag fortsätter att skriva.
Det är inte särskilt kul att blogga om typ ingen läser det, för det är ju nästan huvudsaken med bliggning annars hade jag bara skrivit i en dagbok om vad som händer.
Så för mig betyder ni väldigt mycket och jag skulle bli jätte glad för några kommentarer:)

Så jag hoppas jag får fler läsare med tiden och att ni tycker om att läsa min blogg.
Kram<3